Dodatne usluge iz naše ponude možete poručiti uz mesečni paket.

Fotografisanje

 

Izlazimo na teren, dolazimo na Vašu lokaciju ili snimamo u našem studiju. Celokupno snimanje traje do 4 sata. Pravimo do 200 fotografija i na svim radimo kolor korekciju. Vreme za slanje fotografija je 48h.

Detaljno retuširanje fotografija, kao i foto manipulacija se naplaćuje 15€ po radnom satu. U zavisnosti od kompleksnosti, može se uraditi 10 fotografija za jedan sat ili 1 fotografija za 2 sata.

Usluga-fotografisanja

Logotip

 

Izrada Logotipa kreće od istraživanja konkurencije i utvrđivanja njihove strategije. Sledeći korak je izrada tri osnovna primera. Nakon odabira najboljeg rešenja, ukoliko je potrebno radimo dodatne korekcije . Ceo proces traje do 7 radnih dana.

Prilikom izrade logoa, vodimo računa da logo dobro izgleda kako u boji, tako i u crno-beloj varijanti. Tako da prilikom upotrebe na bilo kom mediju (digitalnom ili štampanom) kvalitet bude nepromenjen.

Usluga-snimanja-videa

Grafički dizajn

 

Vizuelni identitet vašeg brenda je često prva stvar koju će vaši kupci naučiti o vama. I često je to jedina šansa koju ćete dobiti da ostavite utisak koji će ih navesti da kliknu, pregledaju i kupuju.

Odličan grafički dizajn je više od samo zanimljivog logotipa, to je kombinacija strategije, istraživanja i razumevanja tržišta. Pomažemo Vam da se istaknete hrabrim dizajnom zasnovanom na identitetu vašeg brenda i pažnjom na detalje.

Usluga-snimanja-videa

Motion Graphic

 

Motion Graphic video ili Pokretna grafika, predstavlja animaciju fotografija, grafika ili teksta koji stvaraju iluziju kretanja i obično se kombinuju sa zvukom.

Video uvek privlači mnogo više pažnje od fotografije, pa je ovo odličan način da se statična fotografija pretvori u zanimljiv video. Zbog načina pripreme videa, radi se set od 5 klipova po 30sec

Usluga-snimanja-videa