Dodatne usluge iz naše ponude možete poručiti uz mesečni paket.

Fotografisanje

 

Izlazimo na teren, dolazimo na Vašu lokaciju ili snimamo u našem studiju. Celokupno snimanje traje do 4 sata. Pravimo do 200 fotografija i na svim radimo kolor korekciju. Vreme za slanje fotografija je 48h.

Detaljno retuširanje fotografija, kao i foto manipulacija se naplaćuje 15€ po radnom satu. U zavisnosti od kompleksnosti, može se uraditi 10 fotografija za jedan sat ili 1 fotografija za 2 sata.

Usluga-fotografisanja

Logotip

 

Izrada Logotipa kreće od istraživanja konkurencije i utvrđivanja njihove strategije. Sledeći korak je izrada tri osnovna primera. Nakon odabira najboljeg rešenja, ukoliko je potrebno radimo dodatne korekcije . Ceo proces traje do 7 radnih dana.

Prilikom izrade logoa, vodimo računa da logo dobro izgleda kako u boji, tako i u crno-beloj varijanti. Tako da prilikom upotrebe na bilo kom mediju (digitalnom ili štampanom) kvalitet bude nepromenjen.

Usluga-snimanja-videa

Grafički dizajn

 

Identitet brenda kompanije je sredstvo pomoću kojeg ona uspostavlja ličnost u glavama potrošača. To znači da imate nezaboravan logo, paletu boja i grafike koji doprinose kohezivnom osećaju svrhe, misije i vrednosti kompanije.

Imidž brenda je percepcija potrošača o brendu koja se sastoji od različitih asocijacija na njega i na interakciju sa njim. Pomažemo Vam da se istaknete dizajnom koji će na najbolji način predstaviti identitet Vašeg brenda.

Pogledajte detaljnije usluge

 

Usluga izrade komplet vizuelnog identiteta iznosi 350€

Podrazumeva dizajn logoa, vizit karte, memoranduma i uniforme. Pripreme za štampu za sav osnovni propagandni materijal (upaljači, hemijske olovke, ID kartice i sl). Određivanje fonta, kao i palete boja koji će se isključivo koristiti. Kreiranje Brand Book-a koji će služiti kao uputstvo za kreiranje brenda.


 

Ukoliko su Vam potrebne samo neke od usluga grafičkog dizajna, možete pogledati cene na listi najčešćih zahteva. Ukoliko ne postoji na listi usluga koja Vam treba, kontaktirajte nas da bi Vam dali tačnu cenu.

 

Dizajn vizitkarte 50€
Dizajn plakata 50€
Dizajn flajera 30€
Dizajn pozivnice 20€
Dizajn kupona 20€
Dizajn cene/nalepnice 30€
Dizajn memoranduma 30€
Dizajn bilborda 70€
Dizajn cenovnika (do 100 artikala) 80€
Dizajn cenovnika (do 200 artikala) 140€
Dizajn kataloga (do 50 proizvoda) 100€
Dizajn kataloga (do 100 proizvoda) 150€
Dizajn uniforme 50€
Usluga-snimanja-videa

Motion Graphic

 

Motion Graphic video ili Pokretna grafika, predstavlja animaciju fotografija, grafika ili teksta koji stvaraju iluziju kretanja i obično se kombinuju sa zvukom.

Video uvek privlači mnogo više pažnje od fotografije, pa je ovo odličan način da se statična fotografija pretvori u zanimljiv video. Zbog načina pripreme videa, radi se set od 5 klipova po 30sec

Usluga-snimanja-videa