Standard paket

Vođenje Instagram profila

155€

Samo 620rsd dnevno

Vođenje Instagram profila koji pokriva osnovno angažovanje za prezentaciju na mreži

Ovaj paket je namenjen:

Za profile koji ne žele da povećavaju broj pratioca na instagramu, a pritom ne žele da zapostave trenutnu publiku.

Razumemo da postoje situacije kada povećanje broja pratilaca na Instagramu može dovesti do preopterećenosti i nedostatka vremena za trenutne obaveze. Upravo zato smo osmislili ovaj paket koji vam omogućuje da zadržite kvalitetnu publiku koju već imate, dok se fokusirate na održavanje optimalne ravnoteže posla.

U praksi, ovaj paket najčešće uzimaju naši klijenti koji su postigli predviđene rezultate sa Premium ili Boost paketom i sada im je potrebno održavanje profila u funkcionalnosti bez prevelikog aktivaranja novih pratioca.

Standard paket vodjenja Instagram naloga. Vise pravih pratilaca organskim putem.

Kreiranje sadržaja.

Naša strategija objavljivanja je usmerena na najaktivnije pratioce vašeg profila, pružajući im sadržaj koji su najviše zainteresovani da vide.

Na osnovu analize statistike, kreiramo sličan sadržaj u vidu pojedinačnih objava. Na ovaj način povećava se vidljivost među trenutnom publikom i podstiče interakcija, bez prevelikog izlaganja novim profilima.

Dizajniranje

Naša kreativnost u dizajniranju Instagram objava se temelji na vašem prethodnom stilu.

Ako ste koristili naše naprednije pakete, već imamo pripremljen dizajn koji nastavljamo da primenjujemo. Ako ste samostalno ili uz pomoć drugih vodili svoj profil do sada, mi ćemo kreirati dizajn inspirisan vašim trenutnim stilom ili ga dodatno unaprediti prema vašim željama.

Slanje na uvid i odobrenje

U toku procesa pripreme materijala za objavljivanje konsultovaćemo se sa Vama, kako bi na najbolji način predstavili Vaše usluge publici.
Na kraju dobijate kompletan materijal na uvid da bi imali predstavu kako će izgledati kada sve bude objavljeno. Ukoliko je potrebno rade se korekcije dizajna, teksta i hashtag-ova.
Nakon Vašeg odobrenja, sadžaj kreće da se plasira.

Vreme potrebno za dogovor i pripremu materijala je u proseku do pet radnih dana. Ti dani se ne računaju u mesečni plan. Što znači da ukoliko krenemo saradnju prvog u mesecu, sedmog već imamo sav potreban materijal i krećemo sa objavljivanjem. Do sedmog dana narednog meseca objave će biti redovno postavljane. Priprema materijala za sledeci mesec traje kraće i objavljivanje se nastavlja kontinuirano.

Proces objavljivanja i interakcije izgleda ovako:

U ovom paketu objave se plasiraju svaki treći dan. Kreiramo osnovni propratni tekst i koristimo 20 hashtag-ova. Na taj način pokazujete svojoj ciljnoj grupi i pratiocima prisutnost na suptilan i nenametljiv način.


Nakon svakog objavljivanja, fizički provodimo do sat vremena na mreži i za to vreme pored objavljivanja post-a, pregledamo zid i ostavljamo desetine lajkova kako bi drugi primetili našu prisutnost.


Ne koristimo programe za automatsko lajkovanje, ostavljanje komentara, dodavanje prijatelja i sl. Koristimo programe za raspored i organizaciju objava, pronalaženje relevantnih hashtag-ova i pronalaženje ciljne grupe. Ti programi ne rade ništa preko Vašeg profila što isključuje mogućnost banovanja ili brisanja naloga. Štedimo ogroman broj radnih sati sa tim programima, kako bi vreme koje provodimo na mreži bilo maximalno efektno.
Cilj je doći do prave publike koja je zaniteresovana za vaš proizvod ili uslugu. Oni će zaista reagovati na naše objave što će Instagram prepoznati kao respektabilan profil koji ljudi žele da vide. Samim tim će polako povećavati rejting odnosno reach.

Standard Paket – Mesečni plan objava

📆 Objavljivanje sadržaja svaki treći dan

100 20 1h
Lajkovi – 100
Hashtag – 20
Post objave – 10x

Apliciraj za

Standard Paket