Premium paket

Vođenje Instagram profila

355€

Samo 1.420rsd dnevno

Vođenje Instagram profila koji podrazumeva napredno angažovanje za prezentaciju na mreži

Ovaj paket je namenjen:

Za sve profile koji žele da se istaknu i privuku nove pratioce.

Uz ovaj paket, ne samo da ćemo se pobrinuti za vaš sadržaj, već ćemo vam pružiti i fotografisanje i snimanje videa. Na taj način ćemo zajedno kreirati vizuelno privlačan i kvalitetan materijal koji će privući pažnju vaše ciljne publike.

Objavljivaćemo svaki drugi dan, kako biste održali konzistentnost i prisutnost na platformi. Ali to nije sve! Kako bismo vam pomogli da dođete do novih pratioca, pažljivo pratimo druge profile i ostavljamo desetine komentara i lajkova na njihovim objavama. Na taj način ćemo privući pažnju novih profila i otvoriti put ka novim pratiocima.

Osnovni paket Start Insta design

Dizajniranje

Dizajniranje stila instagram feed-a, kao i dizajn story-ja. To podrazumeva:
– Dizajn feed konstrukcije
– Određivanje jednog do dva fonta za korišćenje
– Odredjivanje palete boja koje će se isključivo koristiti
– Ton kolor korekcije fotografija
Kreiranje seta grafika koji će se naizmenično koristiti kroz ceo profil

Fotografisanje i snimanje

Fotografisanje i snimanje se ne naplaćuje dodatno na teritoriji Novog Sada. Dolazak za Beograd se dodatno naplaćuje 6.000rsd 
Snimanje traje do 4 sata. Pripremićemo 60 fotografija i 5 video zapisa (po 30sec).
Ukoliko su Vam potrebni modeli za snimanje, sarađujemo sa većinom novosadskih modela i rado ćemo Vas povezati sa njima ili ih angažovati za Vas.

Slanje na uvid i odobrenje

U toku procesa pripreme materijala za objavljivanje konsultovaćemo se sa Vama, kako bi na najbolji način predstavili Vaše usluge publici.
Na kraju dobijate kompletan materijal na uvid da bi imali predstavu kako će izgledati kada sve bude objavljeno. Ukoliko je potrebno rade se korekcije dizajna, teksta i hashtag-ova.
Nakon Vašeg odobrenja, sadžaj kreće da se plasira.

Vreme potrebno za dogovor i pripremu materijala je u proseku do sedam radnih dana. Ti dani se ne računaju u mesečni plan. Što znači da ukoliko krenemo saradnju prvog u mesecu, devetog već imamo sav potreban materijal i krećemo sa objavljivanjem. Do devetog dana narednog meseca objave će biti redovno postavljane. Priprema materijala za sledeći mesec traje kraće i objavljivanje se nastavlja kontinuirano.

Proces objavljivanja i interakcije izgleda ovako:

U ovom paketu sadržaj se objavljuje svakog drugog dana. Pojedinačni postovi, karusel postovi, kao i reels objave se plasiraju po unapred pripremljenom planu. Story objave se plasiraju uz objavu na feed-u. Sama dinamika objava se stalno prilagođava reakciji publike kako bi iskoristili maksimalni reach.


Zapratićemo 10 instagram profila koji imaju veliku posećenost od strane Vaše ciljne grupe. Uključićemo opciju da nas Instagram obavesti kada objave novi post. Prvi lajkujemo objavu i postavljamo smislene komentare kako bi nas njihovi pratioci primetili i posetili. Sa kvalitetnim sadržajem na stranici svakako ćemo im privući pažnju i ti koji nas zaprate, uradiće to svojevoljno jer im se sviđa sadržaj i žele Vaše usluge ili proizvod. Na taj način se organskim putem dolazi do pravih pratilaca koje je daleko lakše konvertovati u korisnike.


Nakon svakog objavljivanja, fizički provodimo do dva sata vremena na mreži i za to vreme pored objavljivanja post-a i ostavljanja komentara, pregledamo zid i ostavljamo desetine lajkova kako bi drugi primetili našu prisutnost.


Ne koristimo programe za automatsko lajkovanje, ostavljanje komentara, dodavanje prijatelja i sl. Koristimo programe za raspored i organizaciju objava, kao i za pronalaženje relevantnih hashtag-ova i pronalaženje ciljne grupe. Ti programi ne rade ništa preko Vašeg profila što isključuje mogućnost banovanja ili brisanja naloga. Štedimo ogroman broj radnih sati sa tim programima, kako bi vreme koje provodimo na mreži bilo maksimalno efektno.
Cilj je doći do prave publike koja je zaniteresovana za Vaš proizvod ili uslugu. Oni će zaista reagovati na naše objave što će Instagram prepoznati kao respektabilan profil koji ljudi žele da vide. Samim tim će polako povećavati rejting odnosno reach.

Premium Paket – Mesečni plan objava

📆 Objavljivanje sadržaja svaki drugi dan

10 30 300 90 2h
Praćenje profila – 10
Komentari – 30
Lajkovi – 300
Hashtag – 90
Post objave – 6x
Karusel objave – 4x
Reels objave – 5x
Story objave – 15x

 

Apliciraj za

Premium Paket