Boost paket

Vođenje Instagram profila

755€

Samo 3.020rsd dnevno

Vođenje Instagram profila koji podrazumeva maksimalno angažovanje za prezentaciju na mreži

Ovaj paket je namenjen:

Za sve profile koji žele brzi prodor na Instagramu i privlačenje novih pratilaca u najkraćem mogućem roku.

U okviru Boost paketa, pružamo vam usluge vrhunskog fotografisanja i snimanja videa. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaš sadržaj bude vizuelno impresivan i neodoljiv za publiku.

Objavljivanje se vrši svakodnevno, pružajući vam kontinuiranu vidljivost i aktivnu prisutnost na Instagramu. Pored toga, pažljivo pratimo i interagujemo sa profilima koji su u skladu sa vašom ciljnom grupom. Ostavljamo desetine komentara i lajkova na njihovim objavama, što stvara vidljivost za vaš profil i privlači nove pratioce.

Osnovni paket Start Insta design

Dizajniranje

Dizajniranje stila instagram feed-a, kao i dizajn story-ja. To podrazumeva:
– Dizajn feed konstrukcije
– Određivanje jednog do dva fonta za korišćenje
– Odredjivanje palete boja koje će se isključivo koristiti
– Ton kolor korekcije fotografija
– Kreiranje seta od 10 grafika koji će se naizmenično koristiti kroz ceo profil

Fotografisanje i snimanje

Fotografisanje i snimanje se realizuje isključivo na teritoriji Novog Sada. Radimo na Vašoj lokaciji, iznajmljenoj ili na terenu.
Snimanje traje do 4 sata. Pripremićemo 150 fotografija i 15 video zapisa (po 30sec).
Ukoliko su Vam potrebni modeli za snimanje, sarađujemo sa većinom novosadskih modela i rado ćemo Vas povezati sa njima ili ih angažovati za Vas.

Slanje na uvid i odobrenje

U toku procesa pripreme materijala za objavljivanje konsultovaćemo se sa Vama, kako bi na najbolji način predstavili Vaše usluge publici.
Na kraju dobijate kompletan materijal na uvid da bi imali predstavu kako će izgledati kada sve bude objavljeno. Ukoliko je potrebno rade se korekcije dizajna, teksta i hashtag-ova.
Nakon Vašeg odobrenja, sadžaj kreće da se plasira.

Vreme potrebno za dogovor i pripremu materijala je u proseku do deset radnih dana. Ti dani se ne računaju u mesečni plan. Što znači da ukoliko krenemo saradnju prvog u mesecu, četrnaestog imamo sav potreban materijal i krećemo sa objavljivanjem. Do četrnaestog dana narednog meseca objave će biti redovno postavljane. Priprema materijala za sledeci mesec traje kraće i objavljivanje se nastavlja kontinuirano.

Proces objavljivanja i interakcije izgleda ovako:

U ovom paketu sadržaj se objavljuje svakog dana. Pojedinačni postovi, karusel postovi, kao i reels objave se plasiraju po unapred pripremljenom planu. Story objave se plasiraju svakog dana. Sama dinamika objava se stalno prilagođava reakciji publike kako bi iskoristili maksimalni reach.


Zapratićemo 20 instagram profila koji imaju veliku posećenost od strane Vaše ciljne grupe. Uključićemo opciju da nas Instagram obavesti kada objave novi post. Prvi lajkujemo objavu i postavljamo smislene komentare kako bi nas njihovi pratioci primetili i posetili nas. Sa kvalitetnim sadržajem na stranici svakako ćemo im privući pažnju i ti koji nas zaprate, uradiće to svojevoljno jer im se sviđa sadržaj i žele Vaše usluge ili proizvod. Na taj način se organskim putem dolazi do pravih pratilaca koje je daleko lakše konvertovati u korisnike.


Svaki dan fizički provodimo do tri sata na mreži i za to vreme pored objavljivanja post-a i ostavljanja komentara, pregledamo zid i ostavljamo desetine lajkova kako bi drugi primetili našu prisutnost.


Ne koristimo programe za automatsko lajkovanje, ostavljanje komentara, dodavanje prijatelja i sl. Koristimo programe za raspored i organizaciju objava, kao i za pronalaženje relevantnih hashtag-ova i ciljne grupe. Ti programi ne rade ništa preko Vašeg profila što isključuje mogućnost banovanja ili brisanja naloga. Štedimo ogroman broj radnih sati sa tim pristupom, kako bi vreme koje provodimo na mreži bilo maksimalno efektno.
Cilj je doći do prave publike koja je zaniteresovana za Vaš proizvod ili uslugu. Oni će zaista reagovati na naše objave što će Instagram prepoznati kao kao respektabilan profil koji ljudi žele da vide. Samim tim će polako povećavati rejting odnosno reach.

Boost Paket – Mesečni plan objava

📆 Objavljivanje sadržaja jednom dnevno

20 80 400 120 3h
Praćenje profila – 20
Komentari – 80
Lajkovi – 400
Hashtag – 120
Post objave – 5x
Karusel objave – 10x
Reels objave – 15
Story objave – 30

 

Vođenje instagram profila-Boost paket

Apliciraj za

Boost Paket