Automax paket

Vođenje Instagram profila za sve delatnosti u Autoindustriji

400€

Samo 1.600rsd dnevno

Kreiranje sadržaja za Instagram i prezentacione stranice na AutoKup platformi – Promocija putem njihovih kanala

Ovaj paket je namenjen:

Paket za auto industriju . Promocija proizvoda i usluga široj publici bez dodatnih troškova na Instagramu

Automax paket nudi više od vođenja Instagram profila. U saradnji sa AutoKup platformom, specijalizovanom za prezentaciju auto događaja na prostorima stare Jugoslavije, omogućavamo efikasnu promociju vaših proizvoda i usluga.

AutoKup platforma beleži preko 200 poseta dnevno i poseduje posebnu sekciju za sponzore, gde kreira prilagođene prezentacione stranice za maksimalnu vidljivost.

Naš Automax paket uključuje:

  • Kreiranje i objavljivanje sadržaja na Instagramu svaki drugi dan
  • Izradu prezentacione stranice na AutoKup platformi
  • Dizajn banera koji će biti prikazan na svim stranicama sa banerima
  • Promociju vaše usluge i prezentacione stranice putem svih kanala AutoKup platforme

Iskoristite naš Automax paket za optimalnu promociju u auto industriji!

Automax paket Web stranica

Priprema materijala

Nakon razgovora i detaljno utvrđenih pojedinosti vaše usluge ili proizvoda, prelazimo na kreiranje vizuelno privlačne grafike koja će se koristiti na vašem profilu, kao i na prezentacionoj stranici. Taj dizajn grafika, treba da podpomogne slanju i prezentovanju poruke krajnjem korisniku. Kada utvrdimo konačan izgled, koji može da se primeni na fotografijama, videu i prezentacionoj stranici, dogovaramo se oko procesa snimanja.

Snimanje i montaža

U zavisnosti od vaše delatnosti, dolazimo do vas, nalazimo se na radnoj lokaciji ili nam šaljete proizvode, kako bi kreirali foto i video materijal za objavljivanje.

Fotografisanje i snimanje se ne naplaćuje dodatno na teritoriji Novog Sada.
Dolazak za Beograd se dodatno naplaćuje 6.000rsd
Snimanje traje do 4 sata. Pripremićemo 60 fotografija i 5 video zapisa (po 30sec).

Slanje na uvid i odobrenje

Nakon završetka snimanja i montaže, dostavljamo Vam finalni materijal na pregled. Prilikom izrade prezentacione stranice, imaćete stalan pristup istoj kako bi imali uvid u napredak i dali nam dodatne smernice ukoliko je potrebno.
Kada budete potpuno zadovoljni, materijal je spreman za deljenje i promociju na društvenim mrežama. Uvek smo tu da vam pružimo podršku i obezbedimo kvalitetan  sadržaj.

Ukoliko već imate video i foto materija i nije potrebna dodatna obrada istog, cena paketa se umanjuje za 50€. 

Vreme potrebno za dogovor i pripremu materijala je u proseku do petnaest radnih dana. Što znači da ukoliko krenemo saradnju prvog u mesecu, dvadesetrećeg imamo sav potreban materijal i krećemo sa objavljivanjem. Izrada prezentacione stranice se realizuje nakon pokretanja objavljivanja na instagramu i traje do 20 radnih dana.

Proces objavljivanja i interakcije izgleda ovako:

U ovom paketu sadržaj se objavljuje svakog drugog dana. Pojedinačni postovi, karusel postovi, kao i reels objave se plasiraju po unapred pripremljenom planu. Story objave se plasiraju uz objavu na feed-u. Sama dinamika objava se stalno prilagođava reakciji publike kako bi iskoristili maksimalni reach.


Zapratićemo 10 instagram profila koji imaju veliku posećenost od strane Vaše ciljne grupe. Uključićemo opciju da nas Instagram obavesti kada objave novi post. Prvi lajkujemo objavu i postavljamo smislene komentare kako bi nas njihovi pratioci primetili i posetili. Sa kvalitetnim sadržajem na stranici svakako ćemo im privući pažnju i ti koji nas zaprate, uradiće to svojevoljno jer im se sviđa sadržaj i žele Vaše usluge ili proizvod. Na taj način se organskim putem dolazi do pravih pratilaca koje je daleko lakše konvertovati u korisnike.


Nakon svakog objavljivanja, fizički provodimo do dva sata vremena na mreži i za to vreme pored objavljivanja post-a i ostavljanja komentara, pregledamo zid i ostavljamo desetine lajkova kako bi drugi primetili našu prisutnost.


Na vašoj prezentacionoj stranici, predstavićemo detaljno vašu uslugu. Imamo daleko veću slobodu da ispričamo celokupnu priču, nego što to možemo na instagramu. Sa instagrama ćemo dovoditi publiku na stranicu, gde ćemo ih lakše konvertovati u korisnike/kupce. Stranica će biti SEO optimizovana, što znači da će i korisnici sa google pretraživača moći lako da vas pronađu. Sama AutoKup platforma ima veliki promet korisnika, pa će deo njih takođe doći do vaše stranice klikom na baner ili preko stranice sponzora. Pogledajte primer prezentacione stranice.

Ukoliko želite da pređete na manji mesečni paket ili da potpuno obustavite objavljivanje na instagramu, možete zadržati prezentacionu stranicu po ceni od 14.400rsd na mesečnom nivou.

Automax Paket – Mesečni plan objava

📆 Objavljivanje sadržaja svaki drugi dan

10 30 300 90 2h
Praćenje profila – 10
Komentari – 30
Lajkovi – 300
Hashtag – 90
Post objave – 6x
Karusel objave – 4x
Reels objave – 5x
Story objave – 15x

 

Pozovi sada

063 14 577 14

Apliciraj za

Videomax Paket