Videomax paket

Vođenje Instagram profila za online prodavnice

255€

Samo 1.020rsd dnevno

Snimanje proizvoda za Instagram reels ponuda specifično prilagođena za online prodavnice

Ovaj paket je namenjen:

Za online prodavnice koje žele da se izdvoje od konkurencije i privuku novu publiku.

Videomax paket je formiran u odnosu na najčešće potrebe online prodavnica. Instagram preferira video sadržaj i njemu uvek daje prednost. Obzirom da Instagram favorizuje video sadržaj, mi koristimo tu prednost kreirajući dinamične video prezentacije Vaših proizvoda. Umesto klasičnih reklama, usmeravamo se ka aktuelnim trendovima i pristupima koje Instagram publika voli.

Dizajniramo jedinstvene vizuale koji odražavaju Vaš brend. Ako nemate definisan brend stil, mi ćemo ga osmisliti za Vas. Redovnim pojavljivanjem na Instagramu sa doslednim i prepoznatljivim sadržajem, stvarate lojalnost kod svoje publike. Zadovoljan kupac će se uvek vraćati zbog kvalitetnog i konzistentnog sadržaja koji mu pružate.
Ne propustite priliku da se predstavite svojim kupcima dok je ova jedinstvena mogućnost prisutna na Instagramu.

Snimanje proizvoda za online prodavnice

Priprema materijala

Pošaljite nam 15 proizvoda koje želite da promovišete.
U prvom koraku koristimo taj materijal za kreiranje vizualno privlačne grafike za video. Na osnovu njihovih karakteristika, brendinga i Vaših preferencija, naš tim će pažljivo osmisliti dizajn koji će privući pažnju šire publike i istaći proizvode na najbolji način. Uzimamo u obzir stil Vašeg brenda i ciljeve koje želite postići sa video sadržajem.

Snimanje i montaža

Naša ekipa će snimiti Vaše proizvode na način koji je prepoznatljiv i ličan.
Umesto komercijalnih reklama, fokusiramo se na kreiranje prirodnijeg sadržaja koji će se povezati sa Vašom ciljnom grupom. Kroz pažljivo odabrane kadrove, osvetljenje i estetiku, kreiramo video materijal koji izaziva emotivnu reakciju, budi interesovanje i ostavlja dugotrajan utisak na publiku.

Slanje na uvid i odobrenje

Nakon završetka snimanja i montaže, dostavljamo Vam finalni video materijal na pregled. Povratne informacije i ukupan osećaj su nam izuzetno važni jer želimo da ispunimo Vaša očekivanja u potpunosti.
Kada budete potpuno zadovoljni, video je spreman za deljenje i promociju na društvenim mrežama. Uvek smo tu da vam pružimo podršku i obezbedimo kvalitetan video sadržaj.

Ukoliko Vam je potrebna i usluga fotografisanja proizvoda,
cena paketa se uvećava za 50€

Vreme potrebno za dogovor i pripremu materijala je u proseku do petnaest radnih dana. Što znači da ukoliko krenemo saradnju prvog u mesecu, dvadesetrećeg imamo sav potreban materijal i krećemo sa objavljivanjem. Prvi put proizvode moramo zadržati do momenta kada ste dobili sav materijal na uvid i dali odobrenje za objavljivanje(u slučaju da treba ponoviti neko snimanje). Za sledeći mesec proizvode vam vraćamo odmah nakon snimanja(do 5 radnih dana), jer ćemo imati definisan stil snimanja.
Priprema materijala za sledeci mesec traje kraće i objavljivanje se nastavlja kontinuirano.

Proces objavljivanja i interakcije izgleda ovako:

U Videomax paketu, Reels i Story objave se plasiraju svakog drugog dana, što omogućava da vaša prisutnost na Instagramu bude dosledna i zanimljiva. Za Reels objave pažljivo biramo relevantne hashtag-ove kako bismo privukli novu publiku i povećali reech. Sa Story objavama pokrivamo i one korisnike koji više preferiraju ovaj format. Na taj način, postižemo dvostruke rezultate i maksimiziramo vašu vidljivost i angažman.


Naš tim koristi programe za efikasno planiranje i organizaciju objava, pronalaženje relevantnih hashtag-ova i ciljne grupe. Ovo omogućava da vaš profil ostane zaštićen, jer programi ne vrše nikakve rizične aktivnosti preko vašeg naloga. Uz ove alate, uštedimo vredne radne sate, što nam omogućava da fokusiramo vreme na kvalitetnu interakciju s publikom.


Glavni cilj je privući pravu publiku koja zaista pokazuje interesovanje za vaš proizvod. Naši sadržaji izazivaju autentične reakcije kod vaših pratilaca, što Instagram prepoznaje i nagrađuje povećanjem rejtinga i dosega. Zajedno gradimo respektabilan profil koji privlači sve veći broj pravih pratioca.

Videomax Paket – Mesečni plan objava

📆 Objavljivanje sadržaja svaki drugi dan

Hashtag – x60 Reels objave – x15
Vođenje instagram online prodavnice.

Apliciraj za

Videomax Paket